Inxhinieria, e shkuara,e tashmja dhe e ardhmja

Ne jemi nje firme e pavarur inxhinieresh, konsulentesh dhe specialistesh teknike, qe ofrojme nje rang te gjere sherbimesh. Ambicia jone eshte te ndihmojme bizneset ne industri te ndryshme per te arritur rezultatet me te mira permes aplikimit te teknologjive te fundit nga stafi jone profesional.

null

Projects

Pergjate viteve, firma jone ka qene pjese e nje numri te madh projektesh, te cilat jane zhvilluar ne Shqiperi.

null

Industries

Misioni jone eshte te ndihmojme klientet tane per te vendosur standarte te reja ekselence ne industrite e tyre, duke mos ndjekur te njejtat zgjidhje standarte.

null

Partners

Sherbimet dhe produktet tona jane te njohura per standartet e tyre te larta dhe kjo gjithashtu fale bashkepunimit intensiv me partneret nerkombetare.

null

Training

SARP & LAB eshte i lumtur te prezantoje sherbimin e fundit, i cili perfshin trajnimin dhe zhvillimin e studenteve dhe qellimeve te tyre profesionale per te pasur nje karriere te suksesshme ne industrine e ndertimit.

Zgjidhje të shkëlqyera
Jo vetëm numrat

We help our clients set new standards of excellence in their industries. Thanks to the technology we use and the strong collaboration with our partners, we have high standarts of product and services.

Keshilla

  • Keshilla ne testin e performances per materialet e betonit dhe zevendesuesit e tij.
  • Prodhimin e materialeve dhe specifikimet perkatese.
  • Keshilla ne te gjitha aspektet e performances bazuar ne zhvillimet me te fundit ne teknologji.
  • Keshilla ne permbushjen e kerkesave te performances.
  • Selektimi i materialeve
  • Deshtimeve ne sherbim